Ongedwongen - onverwacht - ontroerend contact

miiMakker Teuntje gevestigd aan Kraaijenberg 72-15, 6601 SK Wijchen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

1. Contactgegevens

W:https://www.mimakkerteuntje.nl

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

T: 0610765320

Bernadette Teunissen is de Functionaris Gegevensbescherming van miMakker Teuntje.

2. Waarom hebben we deze gegevens

miMakker Teuntje verwerkt onderstaande persoonsgegevens omdat je gebruik maakt van de diensten van miMakker Teuntje en je die zelf hebt verstrekt.

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Functie
  • Gegevens over activiteiten van uw organisatie op mijn website

3 Ik verwerk de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou

Verslaglegging van miMakkerbezoeken met toestemming van de organisatie/familie/wettelijk vertegenwoordigers met als doel hen te informeren over de uitvoering van de dienstverlening.

4. Doel en basis op grond waarvan ik persoonsgegevens verwerk

  • Het afhandelen van een betaling
  • Om contact te leggen via telefoon of per e-mail indien dit noodzakelijk is om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Ter informatie over wijzigingen in mijn dienstverlening en/of product
  • Het gebruik van je gegevens als referentie op mijn website en/of Social Media.

Op basis van de onderstaande grondslagen verwerk ik je persoonsgegevens:

A. Toestemming: de betrokkene heeft toestemming gegeven voor de verwerking van zijn persoonsgegevens voor een of meer specifieke doeleinden

B. Overeenkomst: de verwerking is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij de betrokkene partij is, of om vóór de sluiting van een overeenkomst op verzoek van betrokkenen maatregelen te nemen.

5. Geautomatiseerde besluitvorming

miMakker Teuntje neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van miMakker Teuntje) tussen zit.

6. Hoe lang we je persoonsgegevens bewaren

miMakker Teuntje bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Voor het bewaren van je persoonsgegeven hanteer ik de volgende bewaartermijnen voor de diverse categorieën:

Algemene persoonsgegevens ( zie punt 2): Bewaartermijn is 7 jaar/reden: Fiscale gronden

Verslagen ( zie punt 3 ): Bewaartermijn is 2 jaar

Beeldmateriaal: Bewaartermijn zoals overeengekomen met betrokkenen

7. Delen van persoonsgegevens met derden

miMakker Teuntje verstrekt uitsluitend en alleen gegevens aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

8. miMakker Teuntje gebruikt cookies of vergelijkbare technieken.

9. Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering stuur je naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

miMakker Teuntje zal zo snel mogelijk, maar zeker binnen vier weken op je verzoek reageren.

10. Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

miMakker Teuntje neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

mei 2018

Bernadette Teunissen | Kraaijenberg 72-15 6601 SK Wijchen | T: 0610765320

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bank: NL 34 TRIO 0254656145, KvK: 54362245, BTW 93558624B01